top of page

O NAMA

Finilingo obrazovni centar je centar za strane jezike koji se nalazi u samom centru Beograda, na opštini Stari grad.

 

Osnovna ideja Centra jeste da se akcenat stavi na samu upotrebu stranih jezika u praktičnim životnim situacijama.  Savremenim pristupom nastavi  uz upotrebu dodatnih didaktičkih materijala, kao i različitih kreativnih metoda za učenje stranih jezika polaznici sa lakoćom uspevaju da savladaju gramatičke i leksičke jedinice i što je najvažnije – progovore. Najveći fokus nastave jeste na konverzacija, ali uz rad na svim ostalim jezičkim veštinama (čitanje, pisanje, slušanje).

 

Nastavni program se odvija prema stranim udžbenicima renomiranih svetskih izdavačkih kuća, a u skladu sa nivoima Zajedničkog evropskog referentnog okvira (od A1 do C2).  

 

Prilikom upisa svaki polaznik radi prijemni test (placement test) na osnovu koga se odredjuje nivo znanja polaznika a samim tim i kurs.  Nakon završenog kursa  i uspešno položenog završnog ispita svi polaznici dobijaju sertifikat Centra kao potvrdu njihovog nivoa znanja.

 

Nastava se odvija u malim grupama do maksimum 8 polaznika, a  časove realizuju diplomirani profesori Filološkog fakulteta na matičnoj katedri jezika koji predaju. 

 

U cenu kursa su uračunati ORIGINALNI UDŽBENIK i sveska, prijemno i završno testiranje kao i  izdavanje sertifikata.

 

Finilingo obrazovni centar je Pet Friendly Zone! Ukoliko ostalim polaznicima u Vašoj grupi ne smetaju, Vaši ljubimci su naši dragi gosti!

bottom of page